Automobili

Subota, 10.02.2024.

16:07

Prva slika: Ovo je najmoćniji Abarth FOTO

Novi Abarth 600e prolazi kroz završne testove debituje u Milanu, gde je ovih dana planirano snimanje promo spota.

Izvor: B92

Prva slika: Ovo je najmoćniji Abarth FOTO
Foto: Abarth

Prva fotografija koju je Abarth objavio, prikazuje model 600e Scorpionissima koji će biti proizveden u ograničenoj seriji od 1.949 primeraka.

Kako kažu, ovaj model je napravljen sa tri stvari u fokusu: to su dizajn kojim se postižu maksimalne performanse, struktura koja ga čini najmoćnijim Abarthom ikada i takmičarski duh, koji će privući entuzijaste.

Ovaj električni automobil ima motor koji je dovoljno snažan za 240 KS, a kako kažu iz italijanske marke, jedinstven je po tome što ima mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem koji garantuje stabilnost u vožnji.

Ponosni su i na to što Scorpionissima ima gume visokih performansi koje su zajedno razvijene sa dobavljačem za Formulu E, a što se tiče boje, odlučili su se za ljubičastu koju nazivaju "hipnotišućom", i naglašavaju da je inspirisana hipnotičkim efektom koji stupa nakon uboda škorpije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: