Automobili

Ponedeljak, 08.05.2006.

19:14

Okupljanje fanova BMW-a

Izvor: B92

Default images

BMW klub Zrenjanin koji je zvanično osnovan 07.03.2005. godine okuplja ljubitelje automobila bavarskog proizvođača. Prvo veliko okupljanje upriličeno je 6. novembra prošle godine, kada je na Zrenjaninsku crtu došlo 36 automobila. Prisutni su imali prilike da izbliza pogledaju ušminkane ulične trkače i porazgovaraju sa njihovim vlasnicima, a nešto kasnije i da se u njima provozaju kroz Banatsku prestolnicu. Cilj ovakvih okupljanja okupljanja jeste druženje,  razmena iskustava i znanja, te povezivanje ljudi čije su polje interesovanja ovi nemački automobili.
Za 14. maj ove godine, na već tradicionalnom mestu, planiran je četvrti BMW skup koji bi trebao da po svemu preraste prethodne. Najavljeno je učešće preko 50 automobila iz cele zemlje a posetioce očekuje bogat program koji pored ocenjivanja izgleda izloženih automobila, uključuje muzički program, defile automobila kroz grad i žurku do duboko u noć. Na dotični skup dobrodošli su svi poštovaoci i ljubitelji automobilskih dometa marke iz Minhena.
foto: Igor Pejović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: