Društvo 0

07.08.2024.

12:11

Uz vatromet i zdravicu otvoreni 39. “Dani piva”: Evo šta sve očekuje posetioce u Zrenjaninu FOTO

Tradicionalnom pivskom zdravicom i vatrometom, sinoć su na Žitnom trgu otvoreni 39. “Dani piva”.

Izvor: B92.net

Uz vatromet i zdravicu otvoreni 39. “Dani piva”: Evo šta sve očekuje posetioce u Zrenjaninu FOTO
Grad Zrenjanin

Podeli:

Manifestacija ove godine traje do nedelje, 11. avgusta, uz programe na dve festivalske bine i još desetak različitih lokacija širom grada, navodi se na zvaničnom sajtu Grada.

Uz muzičke nastupe i koncerte, posetioce očekuju dečji i sportski programi, pozorišne predstave u Gradskoj bašti, izložbe u Narodnom muzeju i Savremenoj galeriji, turistički obilasci grada i okoline, plesni festival, fijakerijada, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, prodajna izložba proizvoda domaće radinosti.

Muzički program na Žitnom trgu sinoć je počeo koncertom Kikija Lesendrića i "Pilota", nastavljen nastupom "Bad petting" benda, a večeras će nastupiti grupe "Ničim izazvan", od 21 čas i "Neverne bebe", od 22:30 časova.

Grad Zrenjanin

Koncerte na Trgu slobode, ustaljeno prethodnih godina, otvara Zrenjaninska filharmonija, koja će nastupiti u četvrtak, 8. avgusta, od 21 čas. Pridružiće im se operske umetnice Dragana Radaković, sopran i Ljubica Vraneš, mecosopran, kao i zrenjaninski horovi, koji će izvesti odabran program klasične muzike.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: