Društvo 0

29.08.2024.

13:53

Otvoren trideseti Univerexport objekat u Subotici

Kompanija Univerexport otvorila je svoj novi, trideseti po redu objekat u Subotici, koji se nalazi na adresi Franje Kluza 18.

Izvor: B92.net

Otvoren trideseti Univerexport objekat u Subotici
Baloncici / Shutterstock.com

Podeli:

Objekat se prostire na 545 metara kvadratnih prodajnog prostora u kojem je pažljivo sortirano preko 6.000 artikala iz različitih kategorija.

Za dan otvaranja i ovaj put pripremljeni su poklon paketi za prvih 100 potrošača, dok drugih 100 dobija na poklon ceger za kupovinu, a svaka 50. kupovina je besplatna. Kako bi dodatno obradovali verne potrošače, samo u ovom objektu važiće i specijalna akcija do 11. septembra koja obuhvata raznovrsne proizvode iz različitih kategorija.

Potrošačima su u ovom objektu na raspolaganju odeljenja za voće i povrće, mlečne proizvode, sveže pakovano meso, mini delikates, delikates, kao i pekara, zamrznuti proizvodi i hlađeni napici. Asortiman je pripremljen tako da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta, pa tako Subotičani u ovom objektu mogu da pronađu sve što je potrebno na jednom mestu.

"U širok asortiman artikala, kompanija je uvrstila i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje, to su Bačka mesni delikatesi i sveže meso Bačka farme koja se nalazi u Bačkoj Palanci, i koje stiže do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano. Tu je organsko Organa ulje, ali i proizvodi Domaćinstva Vučurević. Takođe, u ponudi su i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje se odlikuju izvanrednim odnosom cene i kvaliteta", navodi se u saopštenju.

I u novom Univerexport objektu biće redovna nedeljna akcija koja počinje svakog petka, popust za penzionere svakog 10. i 25. u mesecu, kao i ostale redovne aktivnosti i popusti, a sve detalje i aktuelne ponude možete pronaći na sajtu www.univerexport.rs i na društvenim mrežama.

Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 7.00 do 21.00 čas, dok je nedeljom otvoren od 7.00 do 14.00 časova.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: