Servisne informacije 0

17.09.2024.

14:08

Zabranjen saobraćaj na više lokacija u gradu: Evo i gde

Zbog radova na nekoliko lokacija u Novom Sadu biće obustavljen saobraćaj.

Izvor: B92.net

Zabranjen saobraćaj na više lokacija u gradu: Evo i gde
Zigmunds Dizgalvis/Shutterstock

Podeli:

Zbog izvođenja radova na popravci kolovozne konstrukcije u periodu od 17. do 21. septembra 2024. godine, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Biće Kesića, na potezu od Ulice vojvode Putnika do državnog puta II A 113, u Stepanovićevu.

Radovi se izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede, kroz koji se redovno vrši popravka saobraćajnih površina na teritoriji Grada Novog Sada, kako bi se unapredila putna infrastruktura i svim učesnicima u saobraćaju obezbedili bolji uslovi na putu i bezbednija vožnja.

Obustava saobraćaja u ulici Vladike Platona

Zbog izvođenja radova na popravci kolovozne konstrukcije u Ulici vladike Platona, privremena zabrana odvijanja saobraćaja u ovoj ulici produžava se do 21. septembra 2024. godine.

Radovi se izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede.

Zabrana saobraćaja na Klisi

Određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Proleterskoj ulici od Ulice Pantelije Milankovića do Ulice Stanislava Biničkog, zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže otpadnih voda „Gornje livade“ na Klisi.

JGSP "Novi Sad" privremeno menja trase autobuskih linija, i to liniju br.1. Privremena izmena režima saobraćaja važi do 3. oktobra 2024. godine.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

10 h

Podeli: