Servisne informacije 0

15.08.2024.

14:13

Zatvara se više ulica u Novom Sadu: Evo gde se izvode radovi FOTO

Od četvrtka, 15. avgusta, do nedelje, 25. avgusta, doći će do privremene izmene režima saobraćaja u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, zbog nastavka radova na uređenju javne površine oko novoizgrađene zgrade pravosudnih organa.

Izvor: B92.net

Zatvara se više ulica u Novom Sadu: Evo gde se izvode radovi FOTO
Grad Novi Sad

Podeli:

Tokom trajanja radova ograničava se brzina kretanja vozila na 30km/h i biće  zabranjeno skretanje desno iz Ulice Maksima Gorkog u Stražilovsku ulicu, a prema Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, saopštava Grad Novi Sad.

Nakon radova na parteru, u okviru bloka planirano je hortikulturno uređenje koje obuhvata rekonstrukciju travnjaka i unapređenje zelenog fonda sadnjom novog drveća i ukrasnog šiblja.

Kompletan prostor biće dodatno oplemenjen postavljanjem novog urbanog mobilijara.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova", navodi se u saopštenju.

Grad Novi Sad

Uređuje se Novosadska ulica u Futogu

U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, od kraja prošlog meseca izvode se intenzivni putarski radovi u Futogu. U ovom naselju do sada je izvršena popravka kolovoza u 15 ulica, uz podršku APV, Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj koje, uz Grad Novi Sad, učestvuje u finansiranju navedenih radova.

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije slede i u Novosadskoj ulici, od Ulice Ive Lole Ribara do Ulice Braće Bošnjak u Futogu. Ovi radovi uzrokuju privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u navedenoj ulici, koja je na snazi u periodu od 15. avgusta 2024. godine do 30. avgusta 2024. godine.

I ovom prilikom upućuje se apel svim učesnicima u saobraćaju da povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: