Servisne informacije 0

10.08.2024.

14:23

Obustavlja se saobraćaj u ovim delovima grada

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije u Ulici Feješ Klare privode se kraju.

Izvor: B92.net

Obustavlja se saobraćaj u ovim delovima grada
Zigmunds Dizgalvis/Shutterstock

Podeli:

U okviru treće faze radova, od ponedeljka, 12. avgusta, doći će do privremene obustave saobraćaja u delu od Ulice  Ćirila i Metodija do Bulevara patrijarha Pavla, saopštava Grad Novi Sad.

Deonoica od Kotorske do Ćirila i Metodija je završena i danas od 15 časova biće puštena u redovan saobraćaj.

Takoše, gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizuje radove na izgradnji oko 1,5 kilometara kanalizacione mreže, u ulicama Svetolika Rankovića, Jovana Bjelića, Nova, Cetinjska i Mladena Stojanovića u naselju Adice.

Početkom predstojeće sedmice doći će do privremene izmene režima saobraćaja jer će se radovi na izgradnji kanalizacione mreže izvoditi uz državni put IB reda br. 12 (Novosadski put), u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom.

U zoni predmetne raskrsnice privremeno će biti zatvorena pešačka i  biciklistička staza i uvedena zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja postaje "slepa" iz pravca Ulice Marije Bursać.

Predmetni radovi deo su velikog projekta izgradnje kanalizacione mreže otpadnih voda za ovaj deo Grada, a predmet prve faze radova je kanalizaciona mreža u slivu Marije Busrać, gde će izgradnjom kanalizacije u pet navedenih ulica 111 domaćinstava dobiti mogućnost priključenja na mrežu i rešiti problem sa septičkim jamama i odvođenjem otpadnih voda.

Podsećamo, zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda, u periodu od 01. avgusta 2024. godine do 27. januara 2025. godine, rešenjem je određena privremena obustava saobraćaja u ulicama Svetolika Rankovića, Jovana Bjelića, Nova, Cetinjska i Mladena Stojanovića.

"Apelujemo na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova", navodi se u saopštenju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: