Servisne informacije 0

07.08.2024.

9:01

Novosađani, oprez: Radovi na više lokacija u gradu

Novosadska toplana će u sredu, 7. avgusta nastaviti rekonstrukciju vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku ulica Stevana Hristića, Ive Ćipika i Futoškog puta.

Izvor: 021.rs

Novosađani, oprez: Radovi na više lokacija u gradu
hurricanehank/Shutterstock

Podeli:

U ovoj fazi radovi će se izvoditi u Ulici Stevana Hristića, od broja 9 do blokovske saobraćajnice na Futoškom putu, kod objekata broj 18-18b, kao i rekonstrukcija priključka za objekat na Futoškom putu broj 16a-16c, prenosi 021.rs.

Za vreme radova biće zabranjen saobraćaj u pomenutom delu Ulice Stevana Hristića, kao i u blokovskoj saobraćajnici kod objekta na Futoškom putu broj 18-18b.

Ulica Stevana Dejanova iz smera Ulice Svetozara Ćorovića postaje "slepa" ulica.

Planirani rok za završetak radova je 10. septembar.

Radovi u delu Bulevara oslobođenja

Radnici Novosadske toplane u sredu, 7. avgusta počeće rekonstrukciju vrelovodnih šahtova na Bulevaru oslobođenja kod brojeva 78 i 93.

U zoni radova na biciklističkoj stazi i na parkingu kod Bulevara osobođenja između brojeva 78 i 93 biće izmenjen režim saobraćaja.

Planirani rok za završetak radova je 6. septembar.

"Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove", kažu u Novosadskoj toplani.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: