Servisne informacije 0

09.07.2024.

16:03

Potpuno izmenjen režim saobraćaja dok traje EXIT: Evo gde će biti obezbeđen parking

Određena je privremena izmena režima saobraćaja za sva motorna vozila dok traje festival EXIT u Novom Sadu.

Izvor: B92.net

Potpuno izmenjen režim saobraćaja dok traje EXIT: Evo gde će biti obezbeđen parking
Shutterstock/hxdbzxy

Podeli:

Određena je privremena izmena režima saobraćaja za sva motorna vozila, osim za dostavna vozila za potrebe festivala, akreditovana vozila i vozila za koje organizator festivala u saradnji sa obezbeđenjem i Ministarstvom unutrašnjih poslova oceni da su potrebna za nesmetano odvijanje festivala u Beogradskoj ulici, Štrosmajerovoj ulici, ulicima Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora, u jednosmernoj ulici koja vodi od Petrovaradinske tvrđave na Kamenički put i Preradovićevoj ulici, od Beogradske do Šenoine ulice, na delu Trga vladike Nikolaja, u Beogradskoj ulici i delu Preradovićeve ulice, od Beogradske ulice do Dunavske divizije.

Određena je i zabrana odvijanja saobraćaja na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinsku tvrđavu (penjanje na Trvđavu) iz Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, za vreme trajanja festivala "EXIT 2024".

JGSP "Novi Sad" će privremeno izmeniti trase autobuskih linija, i to linije broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 10. do 14. jula 2024. godine, od 17.00 časova do 8.00 časova narednog dana, kao i 15. jula 2024. godine do 8.00 časova.

Privremena izmena režima saobraćaja na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinsku tvrđavu (penjanje na Trvđavu) iz Preradovićeve ulice u Petrovaradinu važi sve vreme trajanja festivala.

Obezbeđen i parking

Za vreme održavanja muzičkog festivala EXIT, od 10. do 14. jula, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama u Petrovaradinu:

– Kej skojevaca, kod restorana "Aqua Doria",
– Trg vladike Nikolaja, prostor kod Vojne bolnice i
– Kamenički put, kod restorana "Balkan ekspres".

Kapacitet parkirališta je 200 parking mesta, koja će se naplaćivati od 18 do 3 sata. Cena parkiranja je 250,00 dinara, a može se platiti slanjem SMS-a na kratki broj 8288 ili kupovinom parking karte na samom parkiralištu.

Tokom festivala radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Horor u Nišu: Ćerka ubila oca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca.

21:03

16.10.2024.

1 d

Podeli: