Servisne informacije 0

02.06.2024.

10:40

Obustavlja se saobraćaj u ovim delovima Novog Sada

Radovi na rekonstrukciji vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59 počinju u ponedeljak, prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, doći do privremene izmena režima saobraćaja.

Izvor: novisad.com

Obustavlja se saobraćaj u ovim delovima Novog Sada
Zigmunds Dizgalvis/Shutterstock

Podeli:

U prvoj fazi, za vreme izvođenja radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2, prenosi novisad.com.

U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci.

"Za preostale faze radova javnost će blagovremeno biti obaveštena, u skladu sa dinamikom izvođenja radova", navode u JKP "Novosadska toplana".

Planirani rok za završetak radova po svim fazama je do 3. septembra.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: