Četvrtak, 04.01.2024.

10:50

Izlio se Dunav u Novom Sadu VIDEO

Dunav se izlio u naseljima Kamenjar i Barac, ali i na Štrandu. Otežano je hodanje ulicama zbog vode a vikendicei kuće u prvom i u drugom redu su poplavljene.

Izvor: B92.net, TV Prva

Izlio se Dunav u Novom Sadu VIDEO
Foto: PrintScreen/ TV Prva Video

"S obzirom na ono što smo očekivali, situacija je vrlo dobra. Ovde jedinica tu dole pliva jedno 20-30-40cm, a ovde što imamo branu, što je napravljeno pre oko 20-25 godina sopstvenim radom ovde vlasnika tih kamp kućica, mi smo sada odbranjene", kazao je meštanin Kamenjara.

"Da je nadošla voda još jedno pola metra i mi bismo plivali, ali srećom mi smo ostali suvi, a ujutro se voda stagnira", dodao je.

Voda je nadošla na 580 santimetara. Svi koji ovde imaju kuće, svi znaju da je to podvodno zemljište ako dođe do velikog vodostaja.

Više o situaciji sa Dunavom pogledajte u video-prilogu Prve TV:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Ovo su deficitarna zanimanja u Nišu

U Nišu je u avgustu ove godine bilo 16.598 nezaposlenih, što je 8,7 odsto manje nego u istom mesecu prošle godine, jer su tada na evidenciji bile 18.172 osobe koje su tražile posao, pokazali su podaci niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

11:24

7.9.2024.

1 d

Podeli: