Hronika 1

30.08.2024.

14:32

Požar u Novom Sadu pod kontrolom: Oglasio se Grad

Požar koji je izbio na livadi u blizini "Rode" u Novom Sadu je pod kontrolom.

Izvor: B92.net

Požar u Novom Sadu pod kontrolom: Oglasio se Grad
Shutterstock/Alexandros Michailidis

Podeli:

Sve raspoložive službe Grada Novog Sada, od Vatrogasne službe Grada Novog Sada i dobrovolјnih vatrogasnih društava do javno-komunalnih preduzeća i drugih službi, sa svim raspoloživim lјudstvom i mehanizacijom, hitno su reagovale i učestvovale u gašenju požara koji je danas oko 12 časova izbio na prostoru preko puta "Roda mega šoping centra", na površini niskog rastinja između auto-puta A71 i zaštitnog pojasa deponije, saopštava Grad Novi Sad.

Haotični snimci iz Novog Sada: Požar se širi, dim prekrio grad FOTO/VIDEO

"Napominjemo da je gradska deponija pod konstantnim nadzorom, a da je predmet požara suva trava koja gori na obližnjoj livadi. Požar, kojim dakle nije zahvaćen ni jedan deo Gradske deponije, brzo je lokalizovan i stavlјen pod kontrolu, te s toga nije ugroženo odlaganje otpada", navodi se u saopštenju.

Konačno okončanje gašenja požara očekuje se u najkraćem mogućem roku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Oglasilo se i Komunalno preduzeće "Čistoća" Novi Sad

Danas oko 12 časova izbio je požar kojim je je zahvaćen prostor preko puta "Roda mega šoping centra", na površini niskog rastinja između auto-puta A71 i zaštitnog pojasa deponije.

Požarom nije zahvaćen nijedan deo Gradske deponije, niti je ugroženo odlaganje otpada.

"Brzom reakcijom vatrogasne službe Grada Novog Sada, dobrovoljnih vatrogasnih društava i vozila javno-komunalnih preduzeća kao i drugih službi požar je stavljen pod kontrolu i očekuje se da će biti potpuno ugašen u najkraćem mogućem roku", saopšteno je iz ovog preduzeća.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pre izgradnje nove linije BG voza izmešta se kolosek

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove oglasio je javnu prezentaciju Urbanističkog projekta zbog izmeštanja ulazno-izlaznih koloseka za povezivanje linije BG voza na postojeću železničku infrastrukturu u zoni ranžirne stanice Makiš u Beogradu.

13:43

13.9.2024.

1 d

Podeli: