Društvo 0

21.03.2024.

10:11

Veliki broj događaja na novosadskom Sajmu: Evo šta sve očekuje posetioce VIDEO

Međunarodni Sajam obrazovanja "Putokazi" otvara se danas po 19. put u Novom Sadu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Veliki broj događaja na novosadskom Sajmu: Evo šta sve očekuje posetioce VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Na novosadskom Sajmu, posetioce očekuje veliki broj događaja, a od danas još četiri događaja, među kojima je i Sajam obrazovanja.

"U toku nam je izložba umetnosti Art Expo, ali ono što jeste novo jeste Sajam obrazovanja "Putokazi" koji će danas biti svečano otvoren i ne samo on, nego i Dani Laze Kostića, potom biće svečano otvoren i prvi Sajam gejminga koji se prvi put održava na Novosadskom sajmu, a ono što imamo samo danas, a jeste važan događaj, jeste Sajam zapošljavanja", rekla je Gordana Knežević, iz Novosadskog sajma.

Sajam obrazovanja je za sve koji su zainteresovani za obrazovanje bez obzira na to koliko godina imaju.

"S obzirom na to da je ovaj Sajam posvećen obrazovanju za sve i obrazovanju tokom čitavog života, ali imamo više od 500 obrazovnih profila, u pitanju su visoke, srednje i više škole, ne samo iz Srbije, nego i iz Crne Gore, Slovačke. Takođe, predstaviće se i ambasada Kanade, a tu je i Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo odbrane", navela je Knežević.

Pored Sajma obrazovanja, u istoj hali se održava i Sajam gejminga, prvi put u Novom Sadu.

"Sajam gejminga i Sajam obrazovanja "Putokazi" smestili smo u istu halu, između ostalog zato što je ista populacija i grupa ljudi koja je orijentisana i ka sajmu gaminga. Oni kažu da nas očekuje mnogo uzbudljivih avantura, kao što su igrice, stare i nove, takmičenja i turniri u e-sports gejms, potom će tu biti trežr hant, zatim kosplej i tako dalje. Takođe, biće organizovani i susreti sa onima koji se bave gejmingom, što može jednog dana da bude zanimanje onima koji budu posetili sajam", zaključila je.

Podsetimo, i Sajam knjiga se održava u Novom Sadu na koji posetioci mogu doći do 25. marta u periodu od 10 do 20 časova.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

21 h

Podeli: