Društvo 0

19.03.2024.

8:52

Uređuje se Limanska pijaca: Na red došle tezge

U poljoprivrеdnom dеlu Limanskе pijacе, radi se kompletno uređenje, očišćen je krov, postavljena je nova rasveta, a danas su na red stigle i nove tezge.

Izvor: NS Uživo

Uređuje se Limanska pijaca: Na red došle tezge
Ttatty/Shutterstock

Podeli:

U toku su radovi na montiranju 150 novih tezgi u poljoprivrednom delu Limanske pijace. Planirano je da sve tezge budu postavljene danas i sutra, a da od srede, 20. marta 2024. godine, Limanska pijaca nastavi sa radom u punom kapacitetu.

Osim zamene tezgi, postavljeno je i nova 24 led reflektora, te će i rasveta biti znatno bolja.

Osim ovoga, dani radova iskorišćeni su da pijaca bude detaljno oprana i dezinfikovana.

Važno je naglasiti da je i tokom radova Limanska pijaca radila, te su konditorske, robne, tezge sa cvećem i deo poljoprivrednih tezgi redovno bile na raspolaganju za kupovinu proizvoda svim posetiocima.

"Zahvaljujemo se svim zakupcima i posetiocima Limanske pijace na strpljenju i razumevanju tokom realizacije ovih radova. Čekamo vas na novosadskim pijacama", navodi se u saopštenju Tržnice Novi Sad.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

21 h

Podeli: