Društvo 0

24.07.2024.

13:26

Novosađani uživaju na dva otvorena bazena VIDEO

Pored osveženja na otvorenim bazenima, Novosađani letnje dane provode i u sportskim aktivnostima koje se organizuju u Spensu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Novosađani uživaju na dva otvorena bazena VIDEO
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

"Svaki dan i na bazenu Spensa i na Sajmištu u 6.30 počinje sa radom i jedan i drugi bazen sa biznis smenom. To su ljudi koji na vreme izvade propusnicu polumesečnu, mesečnu ili tromesečnu i na najlepši način počnu dan ovde rekreirajući se", kaže Slobodanka.

Kaže da na Spensu treniraju mnogobrojni klubovi, oni kroz svoje programe realizuju i različite programe, ali sportski poslovni centar Vojvodina već godinama unazad organizuje obuku neplivača, ona je u toku i to je jedina od sportsko-rekreativne programa koje tokom leta rade.

"Ona će 30. jula završiti taj svoj ciklus i imaće pauzu tokom avgusta. Ona obuhvata decu od 5 do 12 godina, oni su podeljeni u tri grupe. U jutarnjim ili večernjim terminima kada se završi, to je pre nego što počne, kada se završi celodnevno kupanje za građanstvo realizuju se ove obuke", dodaje.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu Prve TV:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Horor u Nišu: Ćerka ubila oca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca.

21:03

16.10.2024.

1 d

Podeli: