Društvo 0

30.06.2024.

8:16

Od 1. jula izmena trase autobuskih linija

Autobusi JGSP "Novi Sad" će se od ponedeljka, 1. jula, kretati izmenjenom trasom zbog rekonstrukcije kolovoza na Novom naselju.

Izvor: 021.rs

Od 1. jula izmena trase autobuskih linija
Konmac/Shutterstock

Podeli:


Radovi se odvijaju na raskrsnici Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša, te se izmena odnosi na autobuske linije 7a, 7b, 18a, 18b, 51a, 51b, 52, 53, 54, 55, 55SJ, 56, Novo naselje - Koteks Viskofan i TE-TO.
 
Do završetka druge faze radova, autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJE 7a, 18a

Od raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca autobusi će skretati desno u Ulicu Ilariona Ruvarca i saobraćati pravo do Ulice Bate Brkića, pravo do raskrsnice Ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića, skretati levo na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati pravo do poslednjeg stajališta, odnosno okretnice.

Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija i privremeno stajalište u ulici Ilariona Ruvarca 25.

LINIJE 7b, 18b

Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bulevara kneza Miloša autobusi će produžavati pravo Bulevarom Jovana Dučića do raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića, skretaće desno u Ulicu Bate Brkića i dalje saobraćati pravo Ulicom Ilariona Ruvarca do raskrsnice sa Bulevarom patrijarha Pavla, gde će skretati levo i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.

LINIJA 55JS

Smer iz Novog Sada: Redovna trasa
 
Smer iz Futoga: Od raskrsnice Bul kneza Miloša i Bulevara patrijarha Pavla autobusi će produžavati pravo Futoškim putem, skretati levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.

UGOVORENI POSEBAN LINIJSKI PREVOZ TE-TO

Smer sa Novog naselja: Sa početnog stajališta (Bulevar kneza Miloša/Garaža GSP) autobusi će skretati desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Smer iz TE-TO: Redovna trasa.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.

UGOVORENI POSEBAN LINIJSKI PREVOZ NOVO NASELJE - KOTEKS VISKOFAN

Smer za "Koteks Viskofan": Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića autobusi će skretati levo u Ulicu Bate Brkića, nastavljati pravo Ulicom Ilariona Ruvarca, skretati levo na Bulevar patrijaha Pavla i zatim nastavljati redovnom trasom.
 
Smer iz "Koteks Viskofan": Od raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca, autobusi će skretati desno i ulicom Ilariona Ruvarca produžavati pravo do Ulice Bate Brkića, skretati desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta drugih linija.

LINIJE 51a, 51b, 52, 53, 54, 55, 55SJ, 56

Smer iz Veternika: Stajalište "Futoški put - Garaža GSP" se privremeno ukida, a stajalište "Futoški put - Bulevar Patrijarha Pavla" se pomera 50 metara unapred (u smeru centra).
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: