Sport 0

27.08.2024.

20:44

Rekonstruiše se gradski stadion u Novom Pazaru

FK Novi Pazar trenutno svoje domaće utakmice igra na Atletskom stadionu na Hadžetu, dok su radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona kraj Jošanice u punom zamahu.

Izvor: indeksonline.rs

Rekonstruiše se gradski stadion u Novom Pazaru
EmirTutic/Shutterstock.com

Podeli:

Ova promena lokacije privremena je mera zbog obimnih radova na glavnom stadionu, koji uključuju ne samo obnovu postojeće infrastrukture već i dodatne radove na atletskoj stazi, koja prvobitno nije bila predviđena za obnovu, piše indeksonline.rs.

Ukupna vrednost investicije, koja sada uključuje i dodatne radove, iznosi 805.000 evra. Obezbeđivanje sredstava za ovaj projekat pripisuje se Rasimu Ljajiću, počasnom predsedniku FK Novi Pazar. Ljajić je, uz pomoć Branislava Nedimovića, bivšeg potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, uspeo da obezbedi ovu vrednu donaciju za klub.

Rekonstrukcija Gradskog stadiona kraj Jošanice predstavlja značajan korak u unapređenju sportskih kapaciteta Novog Pazara i stvaranju boljih uslova za treniranje i takmičenje, kako za fudbalere FK Novi Pazar, tako i za druge sportske kolektive u gradu.

Završetak radova se nestrpljivo iščekuje, jer će omogućiti klubu povratak na matični teren, dok će novi sadržaji doprineti boljem sportskom ugođaju za sve ljubitelje fudbala.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: