Hronika 0

08.10.2024.

12:18

Otkriveno 7 tempiranih bombi na ulicama grada; Policija imala pune ruke posla

Saobraćajna policija u Novom Pazaru, od petka do nedelje, isključila je iz saobraćaja sedmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Izvor: RINA

Otkriveno 7 tempiranih bombi na ulicama grada; Policija imala pune ruke posla
RINA

Podeli:

"Policija je u Novom Pazaru zaustavila 'audi' kojim je upravljao E. N. (40) iz ovog grada i utvrdila da vozi pod dejstvom amfetamina i opijata. U vozilu i pretresu stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeno je više kesica sa manjom količinom heroina, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i vagica za precizno merenje", potvrđeno je za RINU u u policiji u ovom gradu.

Po nalogu tužilaštva, E. N. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"Saobraćajna patrola zaustavila je dvadesetpetogodišnjeg vozača 'folksvagena' koji je juče, vozeći sa 2,50 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u 'folksvagen' i 'pežo' i pobegao sa mesta nezgode, kao i devetnaestogodišnjeg vozača 'pola' sa 1,65 promila alkohola u organizmu i sa probnom vozačkom dozvolom", dodaje policija.

Njima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija je iz saobraćaja isključila i tridesetjednogodišnjeg vozača "audija" i dvadesetpetogodišnjeg vozača bicikla koji su vozili sa 0,85 promila alkohola u organizmu, četrdesetdvogodišnjeg vozača "bmv" sa 0,61 i dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "mercedesa" sa 0,31 promil alkohola.

"Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju", naovodi se u saopštenju MUP-a.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: