Društvo 0

21.06.2024.

11:00

Nastavlja se rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice u Novom Pazaru

Grad Novi Pazar objavio je prethodno obaveštenje o izradi projektno-tehničke dokumentacije za rušenje starih i dotrajalih objekata, dogradnju i rekonstrukciju postojećih objekata, izgradnju novih objekata Opšte bolnice u tom gradu.

Izvor: eKapija/I.Ž.

Nastavlja se rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice u Novom Pazaru
GRAYSCVLE/Shutterstock.com

Podeli:

Kako se navodi, tender će biti raspisan 29. jula, prenosi eKapija.

Podsetimo, pre dve godine, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević potpisali su sporazum o zajedničkom sprovođenju javne nabavke u izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji opšte bolnice u Novom Pazaru, navedeno je na sajtu ove opštine.

Izgradnja objekata je preduslov za podizanje opšte bolnice na nivo kliničkog centra.

Ubrzo je raspisan i tender, a konzorcijumu, predvođenom kompanijom GAT iz Novog Sada, poveren je posao izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije i adaptacije objekata. Ta grupa, koju čine i novosadski Tehnoinženjering i Enterijer Moša, beogradski Saturn Electric i Jugogradnja, te Remontni centar iz Užica, ponudili su da posao obave za nešto više od šest milijardi i 119 miliona dinara, odnosno, oko 51,8 miliona evra.

Kako je istaknuto, projekat obuhvata izgradnju novog hirurškog bloka sa rekonstrukcijom postojećeg, izgradnju zgrade psihijatrije, nadogradnju internog odeljenja i potpunu rekonstrukciju postojećeg objekta kao i detaljnu adaptaciju doma zdravlja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Horor u Nišu: Ćerka ubila oca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca.

21:03

16.10.2024.

1 d

Podeli: