Servisne informacije 0

19.09.2024.

13:43

Zabranjen saobraćaj i parkiranje u ovim ulicama u Nišu

Zbog održavanja "Evropske nedelje mobilnosti" i manifestacije "Dan bez automobila" doćiće do izmena u saobraćaju.

Izvor: B92.net

Zabranjen saobraćaj i parkiranje u ovim ulicama u Nišu
FotograFFF/Shutterstock

Podeli:

"Obaveštavamo korisnike da će, u skladu sa Rešenjem o privremenoj izmeni režima saobraćaja koje je izdala Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša, zbog održavanja „Evropske nedelje mobilnosti“ i manifestacije „Dan bez automobila“, biti obustavljeno kretanje saobraćaja i parkiranje", navodi se u saopštenju.

Zabranjen saobraćaj i parkiranje biće u ulici Generala Tranijea, na delu ulice od raskrsnice sa ulicom Svetozara Markovića do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa dana 18. 09. 2024. godine od 12.00 do 14.00 časova.

Takođe, i u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa, na delu od raskrsnice "Ured" do raskrsnice "Sud", kao i na svim bočnim prilazima na ovoj deonici dana 20. 09. 2024. godine od 16.30 do 19.30 časova

U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje, zaustavljanje i parkiranje vozilima organizatora i učesnika manifestacije, vozilima komunalnih službi i hitnih intervencija.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: