Servisne informacije 0

25.08.2024.

18:02

Sve spremno za prvi "Niški noćni market"

Pripreme za "Niški noćni market", prvi u ovom gradu koji će biti održan 30. avgusta, od 18 sati do ponoći na pijaci Krive livade, polako se privode kraju.

Izvor: B92.net

Sve spremno za prvi "Niški noćni market"
Shutterstock/SoneNS

Podeli:

Manifestaciju organizuje Javno komunalno preduzeće "Tržnica", navodi se na zvaničnom sajtu preduzeća.

"Popunjeno je 90 odsto kapaciteta na pijaci, što znači da je interesovanje veliko. Posetioci će te večeri moći da pazare ono čega inače nema u svakodnevnoj ponudi, između ostalog prirodne sokove, zimnicu, pčelinje proizvode, prirodnu kozmetiku, proizvode od kože, unikatni nakit, proizvode od keramike, akvarel slike, heklane igračke, domaće delikates proizvode", najavio je v.d. direktora Tržnice Goran Đorđević.Dugoočekivani rekonstruisani objekat otvoren u Nišu

Prema njegovim rečima, pripremljeno je pet novih tezgi unikatnog izgleda, po uzoru na velike pijace u Srbiji i okruženju.

"Tezge će nakon Noćnog marketa biti u funkciji i izdavane u redovnoj proceduri i na najboljim lokacijama na pijaci", naglasio je Đorđević.

Kako ističe rukovodilac Sektora pijačne uprave i tehničkih poslova Nikola Ždraljević, pored kupovine, posetioci će imati priliku i da se osveže kvalitetnim zanatskim pivima, vinima domaćih vinarija...

"Ova manifestacija, doprineće da kulturna i turistička ponuda u gradu bude još bolja i raznovrsnija. Pred kraj večeri, imaćemo i muziku za mlade", najavio je Ždraljević.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: