Servisne informacije 1

08.06.2024.

19:34

Sezona kupanja počinje sa nepromenjenim cenama za Nišlije

Već početkom juna Nišlije mogu uživati u otvorenim bazenima Sportskog centra “Čair”, sa nepromenjenim cenama ulaznica.

Izvor: Naissus info

Sezona kupanja počinje sa nepromenjenim cenama za Nišlije
Shutterstock/yelantsevv

Podeli:

Cena za odrasle je 300 dinara, za decu od 4 do 7 godina 100 dinara, dok penzioneri plaćaju 150 dinara. Deca mlađa od 4 godine imaju besplatan ulaz. Posle 17 sati, cena ulaznice za odrasle je 200 dinara, prenosi Naissus info.

Direktorka SC "Čair", Branka Aranđelović, najavljuje da će akva-park početi sa radom čim stignu rezultati analize uzorkovane vode. Ona ističe da su posetiocima trenutno dostupni olimpijski, rekreacioni i dečiji bazeni.

"Kao i svake godine, sve od radova je urađeno da bi se pripremila ova sezona. Od zamene dotrajalih pločica, zamene prekrivača za hladovinu, nabavku dotrajalih ležaljki, pa sve do novih igračaka za najmlađe koje će biti montirane do kraja nedelje. Potrudili smo se da i ove godine naši kupači imaju dobre uslove i da se pripremimo za gužve koje nam predstoje", kaže Aranđelovićeva.

Jedna od najznačajnijih aktivnosti tokom jula biće besplatna škola plivanja za decu od 1. do 4. razreda. Ova inicijativa ima za cilj da podstakne plivačku pismenost među mlađim generacijama, a možda čak i inspiriše neku decu da se kasnije ozbiljnije bave ovim sportom.   

"Najbitnija nam je njihova bezbednost, tako da i ove godine imamo agenciju za spasioce koja brine o sigurnosti kupača, kao i obezbeđenje koje će se starati o redu na kompleksu", naglašava Aranđelović.

Radno vreme otvorenih bazena je od 11 do 19 sati radnim danima, dok vikendom bazeni rade od 10 do 19 sati. Juče je ove bazene posetilo 450 ljudi, što govori o velikom interesovanju građana za letnje osveženje.

Nišlije i gosti grada imaju priliku da uživaju u vrhunskim uslovima za kupanje i rekreaciju, a sve aktivnosti i cene ostaju pristupačne kako bi svi mogli da iskoriste leto na najbolji mogući način.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: