Hronika 0

28.10.2024.

15:33

Pijan izazvao sudar, a pre toga teško povredio ženu

Saobraćajna policija privela je sinoć Nišliju (36) zbog vožnje u stanju teškog pijanstva, ali je on pre toga teško povredio ženu (41) pa mu preti krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

Izvor: Medijska kutija

Pijan izazvao sudar, a pre toga teško povredio ženu
AstroStar/Shutterstock

Podeli:

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilničku vožnju jer je alkotest pokazao da je vozilom upravljao sa 2,3 promila alkohola u krvi.

"Žena je dovedena u Urgentni centar Univerziteskog kliničkog centra u Nišu sa mnogobrojnim hematomima na licu. Neurohirurg je pregledao i uputio na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju gde će biti operisana", saopšteno je iz ove zdravstvene institucije.

Privedeni muškarac je prvo udario ženu ispred restorana u naselju Gabrovačka reka u Nišu, a onda se "folksvagenom" sudario se automobilom "tojota".

U ovom sudaru nije bilo povređenih osoba.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Gradi se nova kula na Novom Beogradu?

U okviru Plana detaljne regulacije za blok 11a na uglu ulica Trešnjinog cveta i Bulevara Mihajla Pupina na Novom Beogradu, a za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove oglasio rani javni uvid, definisane su nove namene i urbanistički parametri.

17:12

27.10.2024.

1 d

Podeli: