Hronika 0

21.10.2024.

17:33

Određen pritvor Nišlijki koja je ubila oca: Preti joj doživotni zatvor?

Nišijki D. M. (56) koja se sumnjiči da je 16. oktobra u njihovom stanu u ulici Pariske komune ubila svog oca S. Đ. (79) određen je pritvor. Za počinjeni zločin, preti joj i doživotna kazna zatvora.

Izvor: Gradski portal 018

Određen pritvor Nišlijki koja je ubila oca: Preti joj doživotni zatvor?
Ilustracija, Shutterstock/kittirat roekburi

Podeli:

"Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu nakon saslušanja osumnjičenoj je odredio pritvor do 30 dana jer joj se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz člana 114 stav 1 tačka 10 Krivičnog zakonika, za koje je propisana kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora, a težina posledica izvršenog dela dovela je do uznemirenja javnosti", saopšteno je danas iz ove pravosudne institucije.

Osumnjičena je prethodno saslušana pred Višim javnim tužilaštvom, koje je saopštilo da ona tom prilikom nije iznosila odbranu, a pritvor joj je određen na njihov predlog, prenosi Gradski portal 018.

Ona se sumnjiči da je nesrećnog čoveka, koji je bio vezan za postelju, nasmrt pretukla pajserom, a policiji je rekla da se on sam povredio, jer je bio teško bolestan.

Analizom tragova sa lica mesta ustanovljeno je da ne govori istinu, pa je ćerka uhapšena zbog zločina za koji je propisana kazna zatvora od deset godina do doživotne robije.

Njegovo beživotno telo zatekla je patronažna sestra iz Kućne nege, koja ga je obilazila, jer je patio od karcinoma kože, i obavestila policiju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: