Hronika 1

14.08.2024.

13:21

Nišlija izbegao tragediju: "Čuo sam kako puca, ali je već bilo kasno"

Nišlija V.D. pukom srećom izbegao je smrt ili tešku povredu dok je prolazio biciklom Bulevarom Nemanjića kod pijace Krive livade u Nišu, kada je na njega palo drvo.

Izvor: Telegraf.rs

Nišlija izbegao tragediju: "Čuo sam kako puca, ali je već bilo kasno"
Shutterstock/ToskanaINC

Podeli:

Nesreća se dogodila oko 11.40 sati, kada se masivan deo stabla odlomio i pao na jednu traku bulevara, onemogućivši kretanje saobraćaja. Baš u tom trenutku V.D. se našao na tom mestu, a drvo mu je za dlaku promašilo glavu i udarilo ga po ruci koju je nedavno operisao, prenosi Telegraf.rs.

"Čudom sam izbegao da mi padne na glavu. Ko zna šta bi bilo da me je pogodilo. Međutim, boli me ruka, tu imam i šrafove jer sam nedavno operisan. Nisam mogao da uradim ništa jer kada sam čuo pucanje, drvo je već bilo na mom biciklu", rekao je V.D.

Na lice mesta izašla je Hitna pomoć, koja zbrinjava V.D., kao i policija koja reguliše saobraćaj, jer je drvo blokiralo jednu traku. Na licu mesta našao se i čovek koji mu je ponudio da u njegovo ime podnese tužbu za nadoknadu štete.

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Horor u Nišu: Ćerka ubila oca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca.

21:03

16.10.2024.

1 d

Podeli: