Društvo 0

23.10.2024.

20:06

Čemu služi Kancelarija za brze odgovore? VIDEO

Iako otvorena u aprilu prošle godine, za Kancelariju za brze odgovore u Nišu veliki broj građana ne zna da postoji i čemu služi.

Izvor: B92.net/TV Prva

Čemu služi Kancelarija za brze odgovore? VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Posao zaposlenih je da posreduju između građana i javnih službi, u cilju bržeg rešavanja problema. Sve usluge te Kancelarije za građane su besplatne.

Nišlije koje je TV Prva pitala uglavnom nisu čuli za Kancelariju za brze odgovore, a oni koji znaju kažu da nisu koristili usluge tog tipa.

Kancelarija funkcioniše tako što zaposleni pitanja ili pritužbe građana direktno prosleđuju komunalnim preduzećima, nadležnim ustanovama ili upravama sa zadatim rokom za odgovor.

"Mi smo zapravo posrednici između građana i gradskih institucija. Radimo u korist naših građana. Rešavamo sve probleme što se tiče aflatiranja, vodovodnih i kanalizacionih mreža, zatim i mnogobrojni problemi parking mesta i pasa lutalica", rekla je Milena Gocić, iz Kancelarije za brze odgovore.

Gde se nalazi ova Kancelarija pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Gradi se stanična zgrada na novoj BAS stanici

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je javni poziv za izgradnju stanične zgrade u okviru kompleksa nove autobuske stanice u Bloku 42 na Novom Beogradu, a ponude se mogu poslati do 22. novembra.

8:20

22.10.2024.

1 d

Podeli: