Društvo 2

27.08.2024.

16:23

Stiže aparat za dečju onkologiju u Nišu: Oglasio se Nikola Rokvić

Pevač Nikola Rokvić koji je nedavno bio na hodočašću do manastira Svetog Nektarija Eginskog i tom prilikom prikupio više od 40 miliona dinara, koje je namenio za pomoć onkologijama u Srbiji.

Izvor: Građanin.rs

Stiže aparat za dečju onkologiju u Nišu: Oglasio se Nikola Rokvić
GRAYSCVLE/Shutterstock.com

Podeli:

Nedavno se oglasio se i otkrio da je aparat, koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga, stigao u Srbiju, i da će sledeće nedelje će biti uručen Kliničkom centru u Nišu, prenosi Građanin.rs.

Putem svoje Fondacije "Porodica", Rokvić je naveo da je prikupljeno još dodatnih sredstava, i da će naknadno objaviti kojoj ustanovi će biti obezbeđena aparatura.

"Dragi ljudi, samo da vas obavestim da je aparat za dečiju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Sledeće nedelje ćemo ga dostaviti Kliničkom centru u Nišu. Aparat za Beograd je još u procesu uvoza, vrlo brzo će i on stići", rekao je Rokvić.

Nakon mesec dana hodočašća iz Beograda do Egine dugog oko 1060 kilometara, Nikola je prikupio više od 40 miliona dinara, koje je namenio za pomoć bolesnoj deci.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: