Društvo 0

28.05.2024.

11:30

Nišlije dobile jedinstveni prostor za rad – evo gde se nalazi VIDEO

Nišlije su dobile jedinstvenu kancelariju u prirodi u kojoj celog leta mogu da rade na vazduhu i u hladu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Nišlije dobile jedinstveni prostor za rad – evo gde se nalazi VIDEO
print

Podeli:

Originalan radni prostor u prirodi za sve one kojima je potreban beg iz kancelarije, a imaju tu mogućnost da rade i van radnog mesta.

Kancelarija se nalazi na obodu naselja Brzi Brod u predivnom ambijentu kraj Nišave i tu će tokom čitavog leta rad biti potpuno besplatan i to bez prethodnih najava i rezervacija. Dostupni su brzi internet, stočići, lejzi begovi, vreće, ljuljoške, osveženje.

"Zaista jedinstvena prilika, naročito kad je ovako lepo vreme, treba iskoristiti i ovo je pravo mesto za to. Primera ove kampa fabrike umetnika i ove sad zelene školice, učionice na otvorenom je zaista pokazatelj da je dobro i da je pokreću svet", rekla je Jelena Rudić, predsednica udruženja Fabrika umetnika.

Kamp udruženja fabrika umetnika, gde se i nalazi kancelarija, postoji od 2020. godine i otvoren je sa ciljem da umetnici dobiju svoj prostor za rad.

"I ove godine smo rešili da krenemo još jedan stepenik gore. Otvorili smo ZeleNiš, kancelariju u prirodi i omogućili smo da svi zaposleni koji imaju tu sreću da mogu da rade van svog radnog mesta u kancelariji, mogu da dođu ovde i da uživaju raditi u prirodi", rekla je Rudić.

I svi su saglasni da je ovako nešto neophodno svakom gradu.

"Srećemo ljude po parkovima kako sami beže iz grada sve više, učimo lagano da se vraćamo u prirodi, učimo da priroda ima mnogo toga da nam da što u gradu nećemo moći da nađemo. Tako da ovde su još ranih godina spontano krenuli da dolaze ljudi sa svojim laptopovima ili već svojim nekim priborom za rad i mi smo sada samo malo još dodatno sredili prostori i prelagodili radnim ljudima koji će moći svakog radnog dana da provode svoje radno vreme ovde", zaključila je Rudić.

Fabrika umetnika svoj prostor nudi zaposlenima u periodu od 9 do 17 časova.

Kako izgleda ZeleNiš pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: