Hronika 0

18.09.2024.

8:48

Leskovačka policija pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su N. Đ. (34) iz Beograda, jer su prilikom pretresa njegove kuće pronašli improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane i 139 metaka.

Izvor: Tanjug

Leskovačka policija pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane
Feelimage/Shutterstock

Podeli:

On se sumnjiči za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave u Leskovcu.

Policija je, prilikom pretresa kuće u okolini Medveđe u kojoj je boravio osumnjičeni, pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima sa pet saksija kanabisa i drobilicu, kao i 139 metaka različitog kalibra.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Lebanu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

15 h

Podeli: