Društvo 0

03.10.2024.

8:50

Pri kraju radovi na kapitalnom projektu u Leskovcu FOTO

Na državnom putu Leskovac – Bojnik, odnosno u ulici Radeta Žunića završavaju se radovi na ugradnji drugog sloja asfalta na poslednjoj deonici, od Prvomajske ulice do mosta u Gornjem Stopanju.

Izvor: B92.net

Pri kraju radovi na kapitalnom projektu u Leskovcu FOTO
Grad Leskovac

Podeli:

Rekonstrukcija puta ka Bojniku u dužini od 1600 metara će nakon toga biti u potpunosti okončana, navodi se na zvaničnom sajtu Grada.

U pitanju je kapitalni projekat, vrednosti 183 miliona dinara. Izvođač radova je preduzeće "Trejs Srbija", a investitor JP "Putevi Srbije".

"U toku su i radovi na postavljanju stubova za ulično osvetljenje, a u narednom periodu, biće uređeni i trotoari", rekao je direktor JP "Urbanizam i izgradnja", Novica Nikolić.

"Grad Leskovac je ulaganjem od šest miliona dinara u ovom delu grada izvršio i rekonstrukciju Prvomajske ulice, a isto tako sredstvima u visini od 32 miliona dinara zamenjena je i vodovodna mreža i postavljeno je i osvetljenje.  Svi putni pravci koji spajaju Leskovac sa opštinama Jablaničkog okruga dobili su nov, moderan izgled, jer je kvalitetna infrastruktura od presudnog značaja za privlačenje investicija", istakla je članica Gradskog veća, Jelena Miljković.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: