Ponedeljak, 21.08.2023.

09:59

Čuvena leskovačka 33. Roštiljijada

Privredno-turistička manifestacija sa dugom tradicijom - leskovačka Roštiljijada održaće se od 21. do 27. avgusta ove godine, stoji na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Izvor: Agroklub

Čuvena leskovačka 33. Roštiljijada
Foto: Shutterstock/djphotographics

Ovaj događaj okuplja veliki broj posetilaca iz zemlje i inostranstva, sa bogatim kulturno-zabavnim sadržajem i brojnim gastronomskim takmičenjima, afirmišući leskovački brend roštilj meso i nadaleko popularne specijalitete sa "leskovačke skare". Održana promocija 33. Roštiljijade

Povodom promocije predstojeće Roštiljijade, u IN Hotelu Beograd održana je konferencija za medije na kojoj su se prisutnim novinarima obratili direktor TOL-a Nebojša Kocić i zvezde sa naše muzičke scene koje će nastupati na manifestaciji, stoji na sajtu Turističke organizacije Leskovca. Izvođači su iskazali veliko zadovoljstvo što će biti deo manifestacije i najavili su spektakularne nastupe i koncerte za pamćenje.

Kocić je istakao da je leskovačka Roštiljijada jedna od najznačajnijih manifestacija ugostiteljsko-turističke privrede u Srbiji, čiji su osnovni ciljevi afirmacija brendiranog roštilj mesa i prezentacija novih dostignuća u oblasti gastronomije i usluživanja.

- Činjenica da se manifestacija održava više od trideset godina, dovoljno govori o njenom značaju za naš grad i njegovu promociju. Zahvaljući Roštiljijadi, Leskovac je postao značajno gastronomsko odredište na turističkoj mapi naše Republike - rekao je on.

Kocić je govorio o bogatom kulturno-zabavnom programu i brojnim takmičenjima koja će se organizovati tokom manifestacije. Rekao je da će i ove godine leskovačka Roštiljijada pružiti nezaboravno iskustvo koje će objediniti vrhunski muzički program i prepoznatljiv ukus leskovačkog roštilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Horor u Nišu: Ćerka ubila oca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca.

21:03

16.10.2024.

1 d

Podeli: