Hronika 0

29.08.2024.

16:49

Oglasilo se tužilaštvo zbog smrti mladića kojeg je ubio otac: Šta se zapravo desilo

Više javno tužilaštvo u Kruševcu saopštilo je danas da je 27. avgusta, u večernjim satima, Policijskoj upravi u Kruševcu je zvanično prijavljen nestanak lica D.F. od strane njegove majke N.F. (52).

Izvor: Blic

Oglasilo se tužilaštvo zbog smrti mladića kojeg je ubio otac: Šta se zapravo desilo
Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Podeli:

Potraga za njim je pokrenuta, od podnevnih sati istog dana, kada je njegova sestra po majci nezvanično prijavila nestanak, i to raspitujući u policiji o eventualnim saznanjima o njegovoj sudbini.

"Operativnim radom na terenu, došlo se da saznanja da se nestali susreo sa svojim ocem N.U, dan ranije, a sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, te da je između njih došlo do verbalne rasprave, nakon čega verovatno i fizičkog kontakta u kojem je N.U. najverovatnije nožem naneo povredu Dejanu", navodi se u saopštenju VJT u Kruševcu.

Ipak, kako su rekli iz tužilaštva, taj događaj nije bio prijavljen policiji.

N.U. je dan nakon napada, odnosno 27. avgusta, izvršio samoubistvo vešanjem u svojoj porodičnoj kući.

Kako su saopštili iz tužilaštva, telo mladića koji je iskrvario nasmrt pronađeno je juče, odnosno 28. avgusta, u pomoćnom objektu – šupi koja se nalazi u dvorištu jedne od kuća, čiji se vlasnici nalaze na godišnjem odmoru.

"Nakon obavljenog uviđaja koji je obavio dežurni javni tužilac VJT u Kruševcu sa uviđajnom ekipom PU Kruševac, izdata je naredba za obdukciju tela D. F., koja je obavljena dana 29.08.2028.god, a čiji preliminarni rezultat ukazuje da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića", saopštilo je tužilaštvo.

VJT u Kruševcu će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati i druge mere i radnje vezane za potpuno utvrđivanje svih činjennca vezanih za ove događaje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: