Servisne informacije 0

10.09.2024.

17:49

Radovi u zoni škola: Postavljeni pešački prelazi FOTO

U zoni OŠ "Vuk Stefanović Karadžić", Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac izvršio je radove na uređenju komunalne infrastrukture.

Izvor: B92.net

Radovi u zoni škola: Postavljeni pešački prelazi FOTO
JKP Šumadija

Podeli:

Urađena je sanacija većeg oštećenja asfaltne površine u ulici Radomira Bate Bugarskog, a asfaltiran je i deo ulice Ivana Cankara, ukupne površine od 331,5 m2. Između njih nalazi se Čegarska ulica, na kojoj su izvedeni radovi na asfaltiranju dela ulice u dužini od 137 metara, širine 6,5 metara.

Na asfaltiranju ove tri ulice utrošeno je oko 250 tona asfaltne mase, a ukupna investiciona vrednost radova iznosi oko 3. miliona dinara, navodi se u saopštenju JKP Šumadija.

Služba signalizacije JKP Šumadija Kragujevac nastavila je sa radovima na novoasfaltiranim ulicama u zoni OŠ "Vuk Stefanović Karadžić". Obeleženi su pešački prelazi i ostale oznake na kolovozu, a u toku je ugradnja gumenih, fizičkih prepreka za usporavanje saobraćaja. Takođe, postavljena je i prateća vertikalna signalizacija kako bismo u celosti povećali bezbednost mališana, učenika ove škole.

Podsećamo vozače da je ograničenje brzine u zonama škola u naselju do 30 km/h, a ograničenje u zonama škola na putevima je do 50  km/h.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: