Servisne informacije 0

26.06.2024.

13:06

Privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici

Zbog održavanja četrnaestog po redu muzičkog festivala "Arsenal fest" uvodi privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici, u periodu od 27. do 29. juna od 18 sati do 3 sata.

Izvor: Ritam grada

Privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici
Shutterstock/Tero Vesalainen

Podeli:

Autobusi Javnog transporta putnika saobraćaće izmenjenom trasom na sledećim linijama:

Vozila na liniji 2 smer B (Novi Milanovac) Petrovac – Žraljica i liniji 17 smer A Baljkovac – Dom starih (Jezero) upućuju se iz ulice Stojana Protića levo u ulicu Pariske komune, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar, pa desno u ulicu 27. marta i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 3 smer B (Vodovod) Bresnica – Denino brdo i liniji 14 smer A Trmbas – Kvantaš upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulicu Pariske komune, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar, desno u ulicu 27. marta i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 13 smer A Trmbas – Grošnica upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulicu Pariske komune, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 601 smer B Ćiftina Ćuprija – Bukorovac upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulicu Pariske komune, zatim pravo u ulicu Dr Zorana Đinđića, levo u ulicu Nikole Pašića, zatim u ulicu 27. marta, levo u ulicu Lapenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja, vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Menjaju se cene za održavanje zgrada?

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" Beograd uputio je Sekretarijatu za finansije - sektoru za cene, zahtev za povećanje naknade za održavanje zgrada, koje imaju zaključen ugovor sa njima.

12:16

28.6.2024.

19 h

Podeli: