Hronika 1

30.07.2024.

13:54

Uzalud se apeluje i moli, bahatih vozača sve više

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, tokom vikenda u akciji pojačane kontrole, isključili su iz saobraćaja 51 vozača koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Izvor: RINA

Uzalud se apeluje i moli, bahatih vozača sve više
RINA

Podeli:

"Policija je na području Kragujevca zadržala tridesetdevetogodišnjeg muškarca koji je vozio teretno vozilo 'Pežo' sa 1,78 promila alkohola u krvi, a u Aranđelovcu pedesettrogodišnjeg vozača „Renoa“ sa 2,07 promila alkohola, tridesetjednogodišnjeg vozača 'Suzukija' sa 1,65 promila alkohola i pedesetogodišnjeg vozača 'Škode' sa 1,27 promila alkohola u organizmu", potvrđeno je za RINU u policiji.

Takođe, u Rači, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja i zadržala šezdesetosmogodišnjeg vozača "Zastave" sa 1,27 promila alkohola u organizmu i dvadesetdvogodišnjeg vozača "Folksvagena" pod dejstvom amfetamina.

U Kniću je zaustavljen dvadesetosmogodišnji vozač teretnog vozila "FIAT" koji je vozio bez vozačke dozvole i kojem je vozilo privremeno oduzeto jer je saobraćajna policija utvrdila da je u prethodne dve godine pravosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, a posebno na vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnh supstanci, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju", poručuju iz PU Kragujevac.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: