Društvo 8

28.10.2024.

10:33

Ovo je najveći kapitalni projekat u Šumadiji VIDEO

Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić govorio je u Jutru na Prvoj o velikim infrastrukturnim, ali i kulturnim projektima u tom gradu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Ovo je najveći kapitalni projekat u Šumadiji VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Imamo veliki broj infrastrukturnih projekata, koji su završeni i koji su u toku ali i veliki broj koji tek treba da krenu. Jedna od važnijih projekata koji se trenutno radi jeste Severna obilaznica,  najveći kapitalni projekat ikada u Šumadiji urađen, prvih pet kilometara se privode kraju", rekao je gradonačelnik Kragujevca.

Pored infrastrukturnih projekata, sve ustanove kulture u Kragujevcu ove godine su pokrenule programe koji okupljaju građane.

"Svi Kragujevčani su zadovoljni zbog toga, konačno imaju mesto gde mogu da se okupe i da imaju program koji može da im popuni vreme. Pre nekih godinu dana smo završili centralni gradski trg, i tu se održavaju sada brojne manifestacije", rekao je Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca.

Kako navodi, to je veoma važno jer grad ne čine samo zgrade već događaji i ljudi, a potvrdio je da je postignuto da se ljudi vrate na trgove i ulice.

"Podaci govore o tome i vidi se to svakodnevno u gradu Kragujevcu", naveo je Dašić.

O čemu je još govorio gradonačelnik Kragujevca pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Gradi se nova kula na Novom Beogradu?

U okviru Plana detaljne regulacije za blok 11a na uglu ulica Trešnjinog cveta i Bulevara Mihajla Pupina na Novom Beogradu, a za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove oglasio rani javni uvid, definisane su nove namene i urbanistički parametri.

17:12

27.10.2024.

20 h

Podeli: