Društvo 0

30.09.2024.

11:54

Evo kako napreduju radovi na rekonstrukciji "Čika Dače" VIDEO

U toku je rekonstrukcija stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Evo kako napreduju radovi na rekonstrukciji "Čika Dače" VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Kompletna rekonstrukcija starog stadiona Čika Dača  traje već nekoliko meseci, a trenutno su aktuelni radovi na postavljanju reflektora.

Ovaj stadion će postati trenažni centar, zato što se gradi nov stadion. Sve je to usledilo nakon istorijskog uspeha Radničkog, koji se plasirao u evropski rang takmičenja.  Nažalost, ispali su u prvom kolu, ali to ne umanjuje njihov uspeh. 

"Konačno smo dočekali da epohalna stvar krene. Stigli su reflektori dugo čekani, odradili smo uređenje stolica, zamenjenji su reflektori, toaleti stižu za 10-15 dana.  Radimo još dosta "šminkanja".  Očekujemo da početkom novembra dočekamo naše gledalce na Čika Dači", rekao je Igor Konatar, direktor FK Radnički 1923.

"To je deo celog plana zbog istorije Radničkog i zbog povezanosti sa samim "Čika Dačom". Donete su odluke na najvišem mogućem nivou. Doneta je i odluka da se novi stadion pravi na drugoj lokaciji, mi rešavamo trenutno pitanje imovine, bavimo se samom izmenom plana detaljne regulacije za to potručje", rekao je Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: