Društvo 0

30.09.2024.

16:49

Počeo 10. Jelin kućni sajam u Jagodini: Došle kompanije iz regiona

U Jagodini je danas počeo 10. Jelin kućni sajam, na kome je predstavljeno više od 20 dizajnerskih kolekcija nameštaja, proizvedenih sa inovativnim tehnologijama i materijalima.

Izvor: Tanjug

Počeo 10. Jelin kućni sajam u Jagodini: Došle kompanije iz regiona
TANJUG/ NEBOJŠA RAUS

Podeli:

Sajam su posetili poslovni saradnici kompanije Jela iz cele Srbije, ali i Nemačke, Austrije, Mađarske, Rumunije, Bugarske i drugih zemalja, koji nisu krili oduševljenje ekskluzivnim prikazom novih kolekcija nameštaja, koje će se uskoro naći i u mreži Jelinih prodajnih salona.

Ove kolekcije koriste visokokvalitetne materijale koji su pažljivo odabrani kako bi osigurali dugotrajnost, lako održavanje, a pritom su funkcionalni i imaju estetsku privlačnost, čime su zadovoljeni svi postulati savremenog načina života.

Porodična kompanija Jela osnovana je 1991. godine na temeljima zanatske proizvodnje nameštaja, koju su 1956. godine započeli deda i otac osnivača kompanije.

Proizvodnja Jelinog nameštaja odvija se u pogonu u Jagodini, na površini od 45.000 kvadratnih metara.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, kompaniji Jela omogućili su da ostvari lidersku poziciju u Srbiji kroz distributerski lanac koji čini više od 160 salona, dok se kroz izvoznu mrežu roba plasira u više od 25 zemalja sa više od 1.000 salona u Evropi, Aziji, Africi i Americi.

Izvršni direktor Jele Nikola Radovanović ističe da se kompanija ovih dana predstavila i na velikom Međunarodnom sajmu nameštaja u Nemačkoj, gde su se ukazale nove izvozne pirlike.

"Bili su prisutni proizvođači nameštaja i trgovci iz celog sveta. Naš štand posetili su predstavnici kompanija iz zemalja u kojima trenutno nema naših proizvoda, kao što su Španija, Portugal, Norveška, Švedska. Verujemo da ćemo posle ovog sajma u Nemčakoj krenuti sa osvajanjem i novih tržišta", rekao je za Tanjug Radovanović.

Jubilarni Jelin kućni sajam, 10. po redu, koji traje do 5. oktobra, svakako je i prilika za druženje klijentele i praktičan prikaz ugođaja svakodnevnog boravka u Jelinom ambijentalnom okruženju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: