Društvo 0

05.09.2024.

11:15

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije FOTO

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine, 650 članova.

Izvor: B92.net

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije FOTO
Skupština Grada Jagodina

Podeli:

"U delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi vise udruženja iz Jagodine, udruženja pcelara, gljivara, kinoloskog društva, dobrovoljni davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima " rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma u uključenju za TV Prva.

Skupština Grada Jagodina

" I želim da istaknem da je Grčka ubedljivo najbolja država za letovanje za građane Srbije, jer je Grčka prijateljski država Srbiji i siguran sam da premijer Micotakis nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova" poručio je Dragan Markovic Palma.

"Srbija je danas jedna od država u svetu sa najvećim ekonomskim rastom i zato Aleksandar Vučić ima ogromno poverenje građana Srbije. Sve ono što je Aleksandar Vučić predstavio kao program još kada je bio premijer sve je i realizovano. Srbija je danas za respekt i poštovanje u svetu i zato sam ja kao i svi građani Srbije ponosan gde god se nađem u svetu. Da je to tako dokazuje i činjenica da su dva najveća lidera Evropske unije Makron i Šolc razgovarali sa našim predsednikom, koji je podjednako poštovan kao i naša država i na Zapadu i na Istoku", izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije.

Skupština Grada Jagodina

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: