Društvo 0

18.07.2024.

13:44

Akva park u Jagodini dobija novi tobogan

Gradska uprava za društvene delatnosti, opšte, normativne i zajedničke poslove grada Jagodine raspisala je tender za nabavku vodenog tobogana sa ugradnjom i montažom za potrebe Akva parka u ovom gradu.

Izvor: eKapija

Akva park u Jagodini dobija novi tobogan
Shutterstock/KlavdiyaV

Podeli:

Kako se može videti u dokumentaciji, reč je o nabavci, isporuci i montaži startne kule, platforme za kombinovani "Wave slide" i "Rafting Slide" tobogan. Kombinovani "Wave slide" je dimenzija 500x2650 mm, a "Rafting Slide" dimenzija 800x1400 mm tobogana. Tobogani u svemu, kako se precizira, moraju da budu proizvedeni prema normi Evropske unije EN- 1069, odnosno sve dimenzije za dubinu, širinu i debljinu moraju odgovarati standardu EN - 1069. Tobogani moraju da poseduju sigurosne zavese u svim uglovima savijanja.

"Prema normama EN- 1069, udeo staklenih vlakana je minimum 30%, a prajmer gel premaz koji se koristi kao završni sloj VISOKKOB je kvaliteta i otporan je na ultraljubičasto zračenje i hlorisanu vodu", ukazano je u dokumentaciji.

Deo posla, između ostalog, jeste i nabavka, isporuka i montaža hidromehaničkog sistema (sistema za cirkulaciju vode-pumpa) sa svim priključcima i fitinzima do tobogana. Poslom je obuhvaćeno i ozelenjavanje i uređenje okoline oko stepeništa, platforme i tobogana, kao i izrada pristupnih staza od dvoslojnih vibropresovanih betonskih ploča tipa behaton.

Procenjena vrednost nabavke je oko 37 miliona dinara bez PDV-a.

Ponude se mogu dostaviti do 19. avgusta.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: