Hronika 1

18.10.2024.

9:34

Eksplozija u Čačku: Povređene četiri osobe, jedna sa teškim opekotinama prebačena u bolnicu FOTO/VIDEO

U eksploziji u fabrici namenske industrije "Sloboda” u Čačku jutros su povređene četiri osobe, od kojih tri lakše, a jedna je zadobila teže povrede.

Izvor: B92.net/TV Prva

Eksplozija u Čačku: Povređene četiri osobe, jedna sa teškim opekotinama prebačena u bolnicu FOTO/VIDEO
RINA

Podeli:

Prema informacijama sa terena, do eksplozije je došlo na odeljenju pirotehnike, gde je na proizvodnoj traci eksplodirao jedan projektil.

Iz bolnice u Čačku saopšteno je da je na urgentno prijemno odeljenje primljena jedna muška osoba starosti 36 godina sa opekotinama lica i vrata i povredom desne ruke, koja je povređena pri eksploziji koja se dogodila u Slobodi.

Povređeni je primljen na jedinicu intenzivnog lečenja.

Pročitajte još:

Oglasila se fabrika nakon eksplozije

Vučević o eksploziji u Čačku: Najvažnije da se povređeni oporave

Četvoro lica je povređeno u ovoj eksploziji, a ostali radnici su pušteni kućama. Na licu mesta su ekipe policije i Hitne pomoći.

Takođe,  kako je nezvanično rečeno, u fabrici se sve čini kako bi se smanjila materijalna šteta, koja je velika prema prvim procenama.

Poslednja eksplozija u "Slobodi" dogodila se pre tri godine u junu i tada nije bilo povređenih radnika.

RINA

"Čula se jaka detonacija, to nas je probudilo. Od siline vrata na kući su se zatresla. Samo da se na ovome završi", dodaje uplašena meštanka.

Meštani ovog dela grada rekli su da su začuli jaku detenocaju, a onda su se vrata na kući zatresla.

"Ovde živimo godinama, ali svaki put kad čujemo detonaciju strah nas je. Pre tri godine morali smo da na neko vreme izađemo iz naših domova, jer su bili oštećeni u eksploziji juna 2021. godine. Samo se nadamo da će na ovome stati, da se neće ponavljati", rekao je jedan od meštana.

Sve informacije sa lica pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva tv

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Horor u Nišu: Ćerka ubila oca

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija u Nišu uhapsila je D.M. zbog osnovane sumnje da je ubila svog oca.

21:03

16.10.2024.

1 d

Podeli: