Društvo 2

03.06.2024.

13:32

Evo kako će izgledati zatvoreni olimpijski bazen u Čačku FOTO

U toku su pripremni radovi za izgradnju olimpijskog bazena u Čačku koji će se, sa svim pratećim sadržajima, prostirati na oko 15 hiljada metara kvadratnih.

Izvor: B92.net

Evo kako će izgledati zatvoreni olimpijski bazen u Čačku FOTO
Grad Čačak

Podeli:

Savremeni olimpijski bazen biće sa tribinama kapaciteta za 800 gledalaca, sa dodatnim dečijim bazenima, bazenom za neplivače, bazenom za osobe sa invaliditetom, kafe bar, bazenom sa plažom, bazenom za odmor i hidromasažu, saunom, kafe barom, ambulantom, teretanom i prostorom za prezentacije, biće mesto u kom će sigurno uživati ne samo Čačani, navodi se na zvaničnom sajtu Grada.

"Projekat je vrlo zahtevan i obiman, ali ništa manje nismo ni želeli. Sigurni smo da je ovo pun pogodak za naš grad, ali i za čitav okrug, pa i Srbiju. Biće ispunjen decenijski san svih Čačana", rekao je nedavno gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Takođe, kompleks biće pristupačan osobama sa invaliditetom.

"Naravno, posebne benefite imaće naši predškolci i vukovci. Implementiraćemo najsavremenija tehnološka rešenja. Objekat će biti energetski efikasan sa solarnim panelima, toplotnim pumpama, sa najsavremenijom tehnikom koja će minimizirati troškove održavanja", naglasio je Todorović.

Već krajem 2025. godine Čačani će imati jedno od najmodernijih "kupališta", koje će moći da koriste tokom cele godine.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: