Servisne informacije 0

21.10.2024.

12:17

Radovi u Beogradu; Nove izmene

Javni prevoz u Beogradu od danas do 28. oktobra biće izmenjen zbog izvođenja radova u Dubrovačkoj ulici, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Visokog Stevana do zone raskrsnice sa Ulicom cara Dušana.

Izvor: Tanjug

Radovi u Beogradu; Nove izmene
Shutterstock/trezordia

Podeli:

Kako je saopštio GSP, zbog izvođenja radova linije javnog gradskog provoza će saobraćati izmenjenim trasama, i to autobusi sa linije 26 i noćnih linija 26N, 401N, u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava, saobraćaće ulicama Dunavska - Žorža Klemensoa - Francuska (Cara Dušana - linija 401N) i dalje redovnom trasom, a u smeru ka terminusu Dorćol linije rade u redovnom režimu.

Radove će izvoditi JKP "Beograd put", a tokom izvođenja radova biće ukinuta stajališta u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava: "Despota Đurđa", "Kralja Petra" i "Dorćol /Kneginje Ljubice".

Uspostavljaju se stajališta u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava "Mike Alasa" u Ulici Dunavska na pet metara od obeleženog pešačkog prelaza u zoni objekta sa adresom Mike Alasa broj 46 i stajalište "Dobračina" u ulici Dunavska na oko 25 metara posle raskrsnice sa Dobračinom ulicom u visini ulaza u prodajni salon "Jeep

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: