Servisne informacije 0

26.08.2024.

8:19

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, sutra od 8 do 20 sati bez vode će ostati pojedini potrošači na teritoriji ove opštine.

Izvor: B92.net

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan
Shutterstock/nikkytok

Podeli:

Vode neće biti u sledećim ulicama: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Dedinjska, Vile Ravijojle, Alekse Bačvanskog, Vladimira Gaćinovića, Mladena Stojanovića, Majora Jagodića, Đorđa Radojlovića i Šolina.

Kako je najavljeno iz "Beogradskog vodovoda", u ponedeljak su planirani i radovi na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, pa će od 8.30 do 18 sati bez vode ostati potrošači u sledećim ulicama: Albanske spomenice, Nikodima Milaša, Milana Tankosića, Ljube Didića, Bistričkoj, Primorskoj i Miroslava Radojčića.

Potrošači u okolnim ulicama mogu osetiti umanjen pritisak vode. Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne, a mole se potrošači iz ovih delova grada da pripreme neophodnu zalihu vode.

Radovi su najavljeni i na teritoriji opštine Čukarica, zbog čega će u utorak od 8 do 22 sata bez vode ostati potrošači u sledećim ulicama: Dobrivoja Jovanovića (sa prilazima i delovima), Živojina Zdravkovića i Jovana Gojkovića.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: