Servisne informacije 0

13.07.2024.

15:10

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor: B92.net

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza
bellena / Shutterstock.com

Podeli:

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza Bulevara Mihajla Pupina (krajnja desna saobraćajna traka), na delu od Ulice Sajmište (smer ka Zemunu) sledećih 300 metara gledano u smeru ka Terazijskom tunelu. Tokom izvođenja radova i dalje će biti zatvorena Ulica Sajmište (smer ka Zemunu i smer ka Terazijskom tunelu).

Tokom izvođenja radova doći će do promene u radu linija JLPP-a i to:

– vozila na liniji 60 saobraćaće u smeru ka Zelenom vencu Brodarskom ulicom, Zemunskim putem, Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice "Novi Beograd /Blok 20/"), internom saobraćajnicom pored hotela "Hajat", Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom;
– u smeru ka Zemunu, vozila na linijama 78 i 83 ići će Zemunskim putem, Ulicom Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice "Novi Beograd /Blok 20/"), internom saobraćajnicom pored hotela "Hajat", Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

I dalje funkcioniše stajalište "Staro sajmište 1" (smer ka Zemunu) u Ulici zemunski put, na poziciji oko 130 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Sajmište za linije 60, 78 i 83.

Radovi na mostu Autokomanda u Bulevaru oslobođenja

Usled izvođenja radova na pregledu i popravci elemenata tramvajske pruge na mostu Autokomanda u Bulevaru oslobođenja, od 13. jula do 30. avgusta 2024. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u Ulici vojvode Stepe i Bulevaru oslobođenja, pri čemu će doći do promene u radu linija JLPP-a: 
– tramvajska linija 5 se pojačava; 
– tramvaji sa linije će saobraćati na skraćenoj trasi: Trg Slavija – Blok 45 i nosiće oznaku 9L; 
– tramvajska linija 10 se privremeno ukida; 
– tramvajska linija 14 će saobraćati na kružnoj trasi Bulevar kralja Aleksandra – Resavska – Nemanjina – Trg Slavija – Beogradska i dalje redovno prema terminusu „Ustanička” i nosiće oznaku 14L.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati na trasi Trg Slavija – Banjica 2.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: