Servisne informacije 0

06.07.2024.

14:44

Beograđani, izbegavajte ove delove grada: Zbog radova izmenjene linije gradskog prevoza

Tokom radova na sanaciji kanalizacione mreže u Ulici Milorada Jovanovića, od sutra u 8 časova do ponedeljka u 00.00 časova doći će do promene u radu linija javnog prevoza.

Izvor: B92.net

Beograđani, izbegavajte ove delove grada: Zbog radova izmenjene linije gradskog prevoza
BalkansCat / Shutterstock.com

Podeli:

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje kolovoza dela ove ulice, od Maršala Tolbuhina (Endija Vorhola) do Zmajevačke.

Vozila sa linija 55 i 511N u oba smera saobraćaće trasom: Radnička – Maršala Tolbuhina (Endija Vorhola) – Vodovodska – Lole Ribara i dalje redovnom trasom, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi i u Surčinu

Tokom asfaltiranja Ulice jakovački kormadin u Surčinu, na delu od zone raskrsnice ulica Braće Nikolić i Majke Angeline (neposredno ispred autobuske okretnice "Surčin") do zone raskrsnice ulica Jedanaestog oktobra i Vožda Karađorđa, u nedelju, 7. jula, doći će do izmena rada linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na liniji 604 će u oba smera saobraćati sledećom trasom: Vojvođanska – Trg Zorana Đinđića – petlja "Surčin" – auto-put "Miloš Veliki" – petlja "Jakovo" – Vožda Karađorđa (gledano u smeru ka naselju Bečmen) – Jedanaestog oktobra i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 605, 610, 610E i 860I će u oba smera saobraćati na trasi: Vojvođanska – Trg Zorana Đinđića – petlja "Surčin" – auto-put "Miloš Veliki" – petlja "Jakovo" – Vožda Karađorđa (gledano u smeru ka naselju Jakovo) i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: