Politika 0

12.05.2024.

12:18

Poseban režim ulaska motornim vozilima na Pobusani ponedeljak

Dana 13. maja, na Pobusani ponedeljak, na groblja Novo bežanijsko, Orlovača, Lešće i Zbeg, neće biti dozvoljen ulazak automobilima od 7 do 15.30 časova

Izvor: B92.net

Poseban režim ulaska motornim vozilima na Pobusani ponedeljak
JKP “Pogrebne usluge”

Podeli:

Na Novom, Centralnom, Starom bežanijskom, Banjičkom, Zemunskom i Topčiderskom groblju važiće potpuna zabrana ulaska za automobile na Pobusani ponedeljak, 13. maj.

Na Centralom i groblju Zbeg, a po potrebi i na Novom groblju će za Pobusani ponedeljak, 13. maja, biti organizovan prevoz službenim automobilima preduzeća, u periodu od 7 do 15 časova.

Povodom predstojećeg Pobusanog ponedeljka,  JKP "Pogrebne usluge" Beograd apeluje na posetioce grobalja da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike. Posebno skrećemo pažnju roditeljima sa malom decom, da vode računa o njihovom kretanju i da se ne odvajaju prilikom posete groblju. Na groblje je zabranjen pristup deci mlađoj od 10 godina bez pratnje odraslog lica. Molimo posetioce grobalja da ukoliko uoče opasnost od pada spomenika, o tome obaveste Upravu groblja.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: