Hronika 1

26.09.2024.

17:05

Opsadno stanje, policija opkolila ulaz: Poznato šta je pronađeno u garaži u Bloku 29

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici MUP-a u Beogradu oko 11.20 časova, u garaži na Novom Beogradu, našli veću količinu oružja i minsko-eksplozivnih naprava.

Izvor: Tanjug, Blic

Opsadno stanje, policija opkolila ulaz: Poznato šta je pronađeno u garaži u Bloku 29
Wirestock Creators / Shutterstock.com

Podeli:

"Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd pronašli su više komada vatrenog oružja, municije i eksplozivnih sredstava. Na lice mesta odmah su izašli i pripadnici Sektora za vanredne situacije", rekao je Dačić, saopštio je  MUP.

On je dodao da policija, u saradnji s nadležnim tužilaštvom, sprovodi sve neophodne operativne radnje u utvrđivanju svih činjenica i okolnosti i identifikaciji osobe čije je oružje.

Podsetimo, u Bloku 29 na Novom Beogradu otkrivena je garaža puna oružja svih kalibara. Više pročitajte u posebnoj vesti:  Haos u Beogradu: Pronađena garaža puna oružja; Policija sve blokirala FOTO

Na terenu je bila Specijalna antiteroristička jedinica, koja se pribila uz ulaz zgrade. Bio je evakuisan ceo prvi sprat.

Građanima je bilo zabranjeno da prilaze zgradi. Niko nije video šta je izneto iz zgrade.

Garaža u kojoj je nađen arsenal automatskog oružja na Novom Beogradu iznajmljena je sa lažnom ličnom kartom, piše Blic.

Kako navode, u međuvremenu se pojavio navodni vlasnik garaže koji je iz Novog Sada i koji je rekao da je garažu iznajmio i da je sve rekao policiji i da ni on ne zna šta se dešava. Kako kaže stanar, čiji se stan nalazi iznad garaže, reč je o skraćenoj garaži za koju su misli da je prazna i da nema vlasnika.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: