Hronika 1

20.09.2024.

13:39

Dostavljač hrane pokosio predškolce na pešačkom, pa pokušao da pobegne

Danas se na uglu Ulice Vase Čarapića i Dostitejeve dogodio incident, kada je dostavljač hrane na pešačkom prelazu udario dvoje dece.

Izvor: Informer

Dostavljač hrane pokosio predškolce na pešačkom, pa pokušao da pobegne
Shutterstock/Savo S

Podeli:

Užas se dogodio oko 12 časova, kada su deca iz vrtića, uz pratnju tri vaspitačice, krenula na organizovanu turu posete Narodnom muzeju. 

"Krenuli smo sa decom uzrasta 6 godina na organizovanu posetu Narodnom muzeju. Na raskrsnici je naišao autobus i vozač je zakočio, ali je nakon toga dostavljač hrane električnim biciklom proleteo kroz decu. Tom prilikom on je oborio dvoje dece, jedno ima povredu ruke i noge, drugo je prilikom pada zadobilo povrede na licu", izjavila je menadžerka vrtića za medije Ruža Kuljanski.

"Vozač autobusa izašao je iz vozila i krenuo za dostavljačem koji je nonšalantno nastavio napred, sustigao ga je i udario. Mi smo sklonili decu sa strane da to ne gledaju, a da napomenem da su sa grupom bile tri vaspitačice, jedna na početku, jedna u sredini i jedna na kraju kolone. Mi se sada nalazimo u Tiršovoj, gde se obavljaju pregledi dece, jer su mališani zaista istraumirani, a policija stiže za nekoliko minuta kako bi napravila uviđaj dece. Kada smo bili na licu mesta, nismo zvali policiju, jer nam je bilo najbitnije da smirimo decu i sklonimo ih sa ulice", kaže Ruža Kuljanski. 

1 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: