Hronika 0

14.08.2024.

12:04

Predao se vozač koji je ubio mladića na pešačkom: Udario ga kod Bogoslovije, pa pobegao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.S. (35) zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć na Paliluli izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo dvadesetosmogodišnji pešak.

Izvor: Tanjug

Predao se vozač koji je ubio mladića na pešačkom: Udario ga kod Bogoslovije, pa pobegao
Vadim Kulikov/Shutterstock

Podeli:

Kako se sumnja, S. S. je upravljajući automobilom "smart", na raskrsnici ulica Generala Aračića i Dragoslava Srejovića udario u pešaka nakon čega je pobegao sa lica mesta, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, uviđaj na mestu nesreće obavili su policija i dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 23.21 na uglu Ulice generala Aračića i Dragoslava Srejovića, dok je mladić prelazio ulicu.

Hitna pomoć je ubrzo došla, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt.

Prema rečima čoveka s kojim su mediji razgovarali, ispred čije kuće se desila saobraćajna nesreća, njegov sestrić je bio prisutan kada je mladić stradao.

"Čuo je da je nešto jako udarilo. Odmah je izleteo iz kuće i video dečka da leži u travi pored stanice. Zamislite koliki je to udarac bio kada ga je odbacio 10–20 metara dalje. Automobil je pobegao, u tom trenutku nije bilo u blizini ni ljudi, a ni drugih automobila", priča sagovornik.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

21:15

18.9.2024.

1 d

Podeli: